tiistai 22. tammikuuta 2013

Yllätysten viikko

Taas tuli aikaa jättää Suomi taakse. Viime viikko oli aikamoinen! Se sisälsi kaikenlaisia yllätyksiä, joista kaikki eivät olleet positiivisia. Aluksi minä sain allergisen reaktion. Sain megaluokan allergisen reaktion ja eräänä sunnuntaina päivystysreissulla meni neljä tuntia. Pääni oli laikukas ja turvonnut useamman päivän. Onneksi antihistamiinit alkoivat lopulta vaikuttaa ja isoäidit pääsivät auttamaan lasten kanssa. Antihistamiinit olivat nimittäin todella vahvaa tavaraa. Toivottavasti tämä oli kertaluonteinen jysäys. Syytä en ole vieläkään keksinyt, vaikka monenlaista teoriaa olen päässäni kehittänyt.

Yllättävää oli myös lasteni vierailu matkalaukulla lähtöaamuna vanhempien vielä nukkuessa. Tästä seurauksena oli esimerkiksi äidin meikkipussin anastaminen ja meikkien kokeilu. Kanebon ripsari lähtee lämpimällä vedellä pois ja pääsin lentokentällä shoppailemaan uusia meikkejä. Tästä kokemuksesta minä opin jotakin. En säilytä meikkipussissa mitään ylimääräistä ja jos matkalaukku jää auki, niin huoneen ovi menee lukkoon.

Näin laitetaan ripsiväriä.

Sitten niihin iloisiin yllätyksiin! Sain pussillisen tai säkillisen isoäidinneliöitä. Kuva on huono, sillä tuon matkalaukku-episodin vuoksi en ehtinyt lähtöaamuna harrastamaan valokuvausta. Joku on tehnyt kymmeniä tai pari sataa isoäidinneliötä sekä joitakin muita virkkausprojekteja lankojen väreistä päätellen parisen kymmentä vuotta sitten. Nämä neliöt päätyivät mieheni tädille muutamia vuosi sitten ja sitä kautta sitten lopulta minulle. 

Olen todella onnellinen tästä aarresäkistä. Mielessäni pyörii erilaisia ajatuksia neliöiden jatkokäytöstä, mutta sain neliöt käsiini lähtöä edeltävänä iltana, niin ehdin ihailla tilkkuja vain hetken verran. Nyt on ainakin hyvä syy tehdä lisää isoäidinneliömekkoja sitten, kun olen taas samassa maassa ompelukoneeni kanssa. Nuket saavat myös peittoja tai vaatteita näistä neliöistä. Mahdollisuuksia on paljon.

Isoäidinneliöitä!


2 kommenttia:

  1. Kurjia tuollaiset yllätykset! :/ Ja inhottavaa se, jos syy jää kokonaan selvittämättä.. Onneksi ei käynyt kuitenkaan huonosti!

    Mutta tuollainen käsityöyllätys on kyllä kiva! :) Hauska jatkaa toisten käsitöitä ja keksiä, mitä kaikkea noista voisi tehdä..

    VastaaPoista
  2. Ei sillä väliä, jos reaktio oli kertaluontoinen, mutta jos tulee toisen kerran piakkoin, niin voi ei!

    Ihmettelen vain, kun neliöitä oli niin monta eri sarjaa kesken, että joku ei ole osannut päättää, mitä tekee vaan on aina siirtynyt uusiin ideoihin. Ja nyt minä saan päättää mitä niistä lopulta tulee =).

    VastaaPoista

Olen iloinen jokaisesta saamastani kommentista.

Tässä blogissa:

Askartelu (67) Australia (73) Decluttering (2) Decoupage (7) Disney Animator Doll (14) Entistä ehompi (2) Farkku (5) Gluteeniton (7) haasteet (18) Halloween (15) Hiuskoriste (1) Hyväntekeväisyyskäsityöt (5) In English (2) Intialainen (1) Isoäidinneliö (9) Jamie Oliver (3) Joulu (84) Joulukalenteri 2016 (22) Juhlat (26) Juomia (3) Jäätelöt ja jäädykkeet (3) Kakkuja (27) Kasvisruokaa (4) Kaulaliina/huivi (5) Kaupunkiviljely (8) Keijupuutarha (4) Keitto (1) Keitto- ja käsityökirjat (12) Kesäkurpitsa (3) Kierrätysaskartelu (25) Kierrätysompeluksia (27) Kortteja (16) Koruja (2) Kranssi (9) Kurpitsa (7) Kurssilla (10) Lasteni kanssa (12) Leikkiruokaa (14) Leipä (19) Leipäkone (5) Leivonnaiset (63) Leivonnaiset ilman uunia (8) Leluja (31) Lundby (3) Lyhty (1) Magneetti (3) Makeat leivonnaiset (23) Makeiset (21) Materiaalit kiertoon (66) Matkalla (21) Matonkude (11) Mattoja (10) Mekkoja (16) Minimaailma (18) Minun Tanskani (33) Muffinit (26) Muiden tekemät herkut (19) Munaton (2) Muovailu (3) Myskikurpitsa (3) Mökillä (7) Neulotut (60) Nougat (3) Nukenvaatteita (18) Nukkekoti (14) Ompeleminen (40) Origamit (2) Peitto (11) Piha (3) Piha & puutarha (1) Piirakka (11) Pikkuleivät (9) Pikkusuolainen (14) Pinterest (1) Pipoja (22) Poncho (1) Pussukka (7) Puuro (4) Pääruoat (25) Pääsiäinen (17) Raparperi (4) Reseptejä leffoista ja tv:stä (2) Retkellä (5) Retroruokaa (3) Ristipistoja (3) Roolivaatteet (1) Sadonkorjuu (4) Salaatit (10) Salaiset ystävät (28) Salmiakki (1) Siperian Martat (16) Sisätossuja (3) Skräppäys (4) Suklaa (21) Suolaiset piirakat (4) Superfood (4) Säilytys (1) Säilöntä (1) Tilkkuja (1) Tunnustus (4) Tyyny (4) Valokuvat (4) Vanhoista kalentereista (3) Vappu (5) Vauvajuttuja (17) Vauvanruoka (2) Verhot (1) Villa (1) Virkatut (82) Välipalat ja jälkiruoat (25) Ystävänpäivä (4)

Blogiarkisto

Tietoja minusta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...